Team Tervahiihto

 

Kehittyminen, onnistumiset ja elämykset luonnossa saavat ihmiset voimaan hyvin ja innostumaan liikunnasta.  Team Tervahiihto innostaa ja valmentaa ihmisiä liikunnalliseen elämäntapaan ilon kautta ja lisää maailman vanhimman massahiihdon Tervahiihdon tunnettuutta.

Palvelumme

  • Valmennukset – aloittelijoille ja edistyneille kuntoilijoille
  • Leirit – inspiroivat kestävyysliikunnan leirit hiihdon ja muun kestävyysurheilun merkeissä Suomessa ja ulkomailla.
  • Ohjatut kimppalenkit -hiihtoa, polkujuoksua, kahvakuulailua tai pyörälenkki teille tai asiakkaillenne.
  • Virkistyspäivät  -ohjattua liikuntaa ja innostavia asiantuntijaluentoja.
  • Luennot  –työhyvinvointi, kestävyysharjoittelu, luottamuksella menestystä
  • Voiteluillat ja lajiesittelyt 
  • Hiihtotekniikkavalmennus – esimerkkinä 75min. tekniikkavalmennus 29€/hlö sis. alv. vähintään kahdeksan hengen ryhmässä.
  • Tapahtumakuvaus ja blogaus – tilaa somevelho ja kuvaaja mukaan lenkille tai leirille ja ikuista päivänne blogiin, digilehteen tai henkilöstölehteen.

Team Tervahiihtoon kuuluu joukko aktiiviliikkujia, valmentajia ja urheilijoita, joita kaikkia yhdistää rakkaus luontoliikuntaan. Jaamme iloa ja elämyksiä sekä hyvinvointia ympäri vuoden kestävyysliikunnan avulla. Alla esittelemme joukon aktiivit, tiimissämme on myös muita jäseniä.

 

Jari Huttunen

Valmentaja

Jani Oravamäki

Valmentaja

Maija Oravamäki

Tervatar

Hannu Kaikkonen

Valmentaja

Päivi Lohikoski

Terviitti

Anna Talonen

Lenkittäjä

Anu Junnila

Valmentaja

Veikko Lohikoski

Lenkittäjä

Sakari ja Eija Palsola

Sparraajat

Huippuvalmennusta

Ammattivalmentajamme Maija ja Jani Oravamäki (SporttiOravat) sekä Mediterapian liikuntafysiologi Hannu Kaikkonen sekä Anu Junnila Huippumoodista ja OHS:n maastohiihtovalmentaja Jari Huttunen takaavat ammattitaitoiset valmennukset.

Päivin (directora.fi) sekä Anna Talosen rooleina on kimppalenkeillä sparraamisen lisäksi myös tykitellä urheilun ilosanomaa someen, ja Päivi ja Anna vetävät myös kimppalenkkejä ja Päivi päivittää tätä sivustoa ja somea. Muut tiimin jäsenet kannustavat ja sparraavat ihmisiä mukaan liikkumaan.

Tarjouspyynnöt ja kyselyt

Päivi Lohikoski, 044 5725584, paivi.lohikoski@directora.fi

Maija Oravamäki, 040 5144157, maija.oravamaki@gmail.com

Kimppalenkit

Kimppalenkeillä syntyy timanttinen kestävyyskunto talveksi. Kannattaa siis osallistua Facebookin kimppalenkit -ryhmässä  sovittuihin lenkkeihin. Mukaan lenkeille ja valmennuksiin ovat tervetulleita kaikki kestävyysurheilusta nauttivat!