Partnerit

Valmennukset ja kimppalenkit syntyvät yhteistyössä luotettavien ja sporttisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lisäksi saamme sparrausta hiihdon Suomen parhaimmistolta blogijuttujen ja vierailujen muodossa.

Directora Oy:n Päivi hoitaa Team Tervahiihdon viestintää rakkaudesta lajeihin: hiihtoon ja viestintään. Directora tekee viestintäsuunnitelmia, auttaa johtajia digitransformaatiossa ja tukee tuotekehitysprosesseja. Directoran Päivi on myös melkoinen velho sisällöntuotossa, kuten kirjoittamisessa. Myös valokuvaus someen sujuu mallikkaasti. Lisätietoa nettisivuilta. +358445725584

Mediterapian Hannu Kaikkonen organisoi Matkalla Tervahiihtoon valmennuksia. Hannulla voit tehdä myös monipuolisia kuntotestejä ja samalla saat vaikkapa yksilöllisen treeniohjelman talven hiihtotapahtumiin. Soittele Hannulle ja kysy lisää: +358406508950.

Verkkoasema Oy on oululainen ohjelmistoratkaisuja ja digitaalisen markkinoinnin palveluita tarjoava ICT-talo pitkällä kokemuksella. Matkalla Tervahiihtoon blogi on tehty yhteistyössä Verkkoaseman kanssa. Yhteistyössä Directoran kanssa saamme joustavasti tukea sekä oman domainin blogillemme. Kiitos erinomaisesta palvelusta.

2 vastausta artikkeliin “Partnerit”

  1. Hei, mainioilla sivuillanne oli mainintaa Oulun hyvistä rullahiihtopaikoista ja erityisesti Vaalantiellä. Olisiko mahdollista saada vielä hiukan lisää vinkkejä niistä ja myös sopivista lähtö/ parkkipaikoista. Mainostaisimme niitä mielellään uudessa rullahiihto.fi foorumissa. Nimenomaan rullahiihtopaikkojen löytäminen ja jako oli lähtölaukaus foorumin perustamiseen. Kiitos ja hyvää kevättä !

    1. Hei! Kiitos kivasta palautteesta. Forwasin kysärin meidän kimppalenkittäjien ryhmään. Minä osaan ainakin suositella Virpiniemen liikuntakeskusta. Siellä on hyvät pyörätiet rullahiihtoon ja parkkipaikkoja. Oulussa on kaikkiaan 600km pyörätietä ja kyllä siellä kaikkialla pystyy hiihtämään. Vaalantien vieressä on erityisen hyväkuntoinen asfaltti.

      T. Päivi / paivi.lohikoski@directora.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *