Onnistumisia

Valmennettavat kausilla 2015-2018

 

Merja Satulehto Tanssikeskus Citydancesta oli viimeisin Matkalla Tervahiihtoon valmennettava kaudella 2017-2018! Merja on yksi Suomen menestyneimpiä tanssiurheilijoita sekä latinalais- että vakiotansseissa. Hän on tehnyt myös kansainvälisesti merkittävää uraa sekä tanssijana että tuomarina. Osa muistaa Merjan ehkä Tanssii Tähtien Kanssa sarjan tuomarintehtävistä. Tuomarintehtävät pitävät Merjan liikkeessä edelleen ympäri maailmaa.

Merjan ja muiden Tervahiihtäjien treenikuvat ja tunnelmat löytyvät mm. hästägien #matkallatervahiihtoon ja #tervahaaste sekä #ilojaelämyksiä takaa Instassa.

Kausi 2016-2017 – Kumparelaskun olympiahopeamitalisti Mikko Ronkainen

Mikko Ronkainen on kokenut ammattiurheilija, jolla on n. 15 vuoden kokemus urheilemisesta maailmancupissa. Mikon komea urheilu-ura on sisältänyt huikeita hetkiä ja menestystä.

Mikko3

Marraskuun lopussa hän aloitti kaikille avoimen TervaPolku3kk:n valmennuspaketin, jossa Mikon tavoitteena oli vahvistaa maastohiihtotaitoa ja kestävyyttä.

Hiihtokokemus ja harrastukset

Mikko on hiihtänyt aktiivisesti vasta urheilu-uran jälkeen, pääasiassa luisteluhiihtoa. Kilometrejä on kertynyt n. 350 talvessa keskivertolenkin ollessa n. 10-12km. Sukset ovat erinomaiset, entiset Olympiavoittaja Samppa Lajusen sukset. Tuoreempi pari on Martti Jylhän käytöstä poistunutta kalustoa.

Kesäisin Mikko harrastaa lenkkeilyä, pyöräilyä jonkun verran ja rullaluistelua. Lisäksi kalastus tarjoaa luontoelämyksiä kesäisin ja moottorikelkkailu talvisin.

Kausi 2015-2016 – Ex-Kärppäkapteeni Sakke Palsola

sakkeedistyyEx-Kärppäkapteeni Sakke Palsola kävi läpi ison elämänmuutoksen ja kasvoi matkan varrella sisään kestävyysurheiluun. Entisestä sohvaperunasta kasvoi aktiiviliikkuja.